Plutostraat 164 Alphen aan den Rijn - Ed Meijer Vastgoed

Ga naar de inhoud

Plutostraat 164 Alphen aan den Rijn

Woningen > Plutostraat 164
Plutostraat 164, 2402 xh Alphen aan den Rijn
Bieden vanaf € 225.000,-- K.K.
Plutostraat 164 Alphen aan den Rijn
Plutostraat 164 Alphen aan den Rijn
Plutostraat 164 Alphen aan den Rijn
Ed Meijer Vastgoed biedt u aan dit keurig onderhouden 4 kamer appartement gelegen op de 5e verdieping | Plutostraat 164 Alphen aan den Rijn

Met alle voorzieningen in de buurt, is dit de perfecte woning voor jou. Dit appartement is volledig verzorgd en biedt alle comfort die je nodig hebt. De badkamer is onlangs gerenoveerd in 2022, waardoor het er fris en modern uitziet. Daarnaast zijn de wanden gestuukt, wat zorgt voor een strak en netjes afgewerkt interieur. Het appartement biedt ook een fraai uitzicht, waardoor je elke dag kunt genieten van het mooie landschap. Aarzel niet langer en maak een afspraak om dit prachtige appartement te bezichtigen bij Ed Meijer Vastgoed.

Indeling:

Op de begane grond is de centrale, afgesloten hal met bellen tableau en brievenbussen. Vanuit de hal kunt u met de lift en trap naar de 5 verdieping. Ook kunt u via een aparte entree naar de berging.

5e verdieping:

Via de galerij komt u bij de entree van de woning, De hal met toegang tot de 2e hal. Vanuit de hal zijn 3 slaapkamers, badkamer, toilet en ruime woonkamer bereikbaar. Vanuit de woonkamer is de woonkeuken aan de voorzijde bereikbaar. De keuken is voorzien van kastruimte en losse apparatuur. Vanuit de woonkamer kunt u ook op het balkon zitten waar u een mooi uitzicht heeft over water en groen.

Het appartement is voorzien van een keurige laminaatvloer.

Diversen:

Als u de woning koopt wordt u automatisch lid van een VVE (vereniging van eigenaren). U betaald maandelijks een bijdrage van € 334,04 voor de woning en € 28,17 voor de berging. Een bijdrage is bedoeld voor o.a. (toekomstig) onderhoud, opstalverzekering en beheer van de VVE. Als u lid wordt van de VVE of de VVE weer verlaat dan is er een toe- en uittredingskosten verschuldigd van € 102,85. Het appartementcomplex is voorzien van blokverwarming. Een centrale ketel waar u maandelijks een voorschotbijdrage betaald van € 70,--. De verrekening wordt gedaan naar werkelijk verbruik.

Er is een zelfbewoningsverplichting van toepassing. Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Kopen om te verhuren is niet toegestaan.

Parkeren voor het appartementencomplex mogelijk.

Winkels, scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer zijn in de nabijheid van dit appartementencomplex. Op korte afstand zijn de winkelcentra Herenhof en Ridderhof. Ook het recreatiegebied Zegersloot ligt in de directe nabijheid. De wijk kenmerkt zich door een ruime opzet met veel groen en waterpartijen.

Oplevering:
In overleg (korte termijn mogelijk)

Prijs:
Bieden vanaf € 225.000,-- K.K.
(Biedingen vanaf € 225.000,-- worden door verkoper in overweging genomen.)

Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden


Meer dan 25 jaar ervaring in het vastgoed
Terug naar de inhoud