. - Ed Meijer Vastgoed

Ga naar de inhoud

.

Woningen > Meidoornstraat 15
Meidoornstraat 15, 2371 vc Roelofarendsveen

Bieden vanaf € 389.000,-- K.K.
Meidoornstraat 15 Roelofarendsveen
Meidoornstraat 15 Roelofarendsveen
Meidoornstraat 15, 2371 vc Roelofarendsveen

 
Ed Meijer Vastgoed biedt u deze tussenwoning aan waar zo in kunt.
 
Spullen pakken en verhuizen maar……..
 
 
Als u op zoek bent naar een woning waar u niet in wilt klussen en ook nog eens helemaal van deze tijd is dan moet u Meidoornstraat 15 zeker van binnen komen bekijken.
 
 
Begane grond:
 
Als u de woning binnenkomt is het 1e wat u opvalt hoe strak en verzorgd de woning is. De wanden keurig afgewerkt, keurige binnendeuren, netjes gestoffeerde trap en ingebouwde spotjes. Hier vindt u ook de vernieuwde meterkast. Vanuit de hal komt u de doorzon woonkamer. Ook hier zijn de wanden strak afgewerkt. Aan de achterzijde is de moderne open keuken met inductiekookplaat, combimagnetron, koel-/vriescombinatie en veel kastruimte. De begane grond is voorzien van een tegellaminaatvloer.
 
 
1e verdieping:
 
Ruime overloop. Aan de voorzijde zijn twee slaapkamers waarvan 1 met vaste kast en de andere veel bergruimte. Aan de achterzijde is de derde slaapkamer met bergruimte. Vanuit de hal komt u in de moderne badkamer met 2e toilet, ligbad met douche en wastafelmeubel. De slaapkamers zijn voorzien van een keurige laminaatvloer. De overloop en trap is voorzien van vloerbedekking. Via de vaste trap komt u op de 2e verdieping.
 
 
2e verdieping:
 
Deze ruime ruimte is geschikt voor diverse doeleinden. De opstelplaats voor de cv-combiketel en de mechanische ventilatie. De ruimte heeft een dakraam.
 
 
Diversen:
 
De tuin is voorzien van bestrating. Ruime berging met elektra aanwezig. De woning is gelegen op loopafstand van het centrum, openbaar vervoer, scholen en diverse voorzieningen. Een woning die af is en u zeker van binnen moet komen bekijken. Bouwjaar omstreeks 1960 maar vanaf 2012 gemoderniseerd. De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststofkozijnen. De gevels zijn na geïsoleerd. Dak is ook na geïsoleerd. De woning is gelegen in een straat met alleen bestemmingsverkeer.
 
 
Eigenlijk moet u de woning gewoon van binnen komen bekijken.  
 
 
Oplevering:
 
In overleg
 

 
Prijs:
 
Biedingen vanaf € 389.000,-- k.k. worden door de verkoper serieus in overweging genomen
 
 
Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve te worden beschouwd als en uitnodiging tot het doen van een voorstel of om in onderhandeling te treden.

Meer dan 25 jaar ervaring in het vastgoed
Terug naar de inhoud