Omschrijving - Ed Meijer Vastgoed

Ga naar de inhoud

Omschrijving

Woningen > Fjord 104
Fjord 104 , 8224 DG LELYSTAD
Prijs: VERKOCHT
Fjord 104 Lelystad
Fjord 104 Lelystad
Fjord 104 Lelystad
Helaas voor u is deze woning verkocht.


Ed Meijer Vastgoed biedt u aan een grote tussenwoning met dakterras op loopafstand van het centrum van Lelystad gelegen.

Aan de rand van een ruim opgezet woonhofje ligt deze grote tussenwoning met diepe tuin op het zuiden. De kavel is maar liefst 228m² grond. Bouwjaar omstreeks 1973, maar omstreeks 1992 gerenoveerd.

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, licht betegeld zwevend toilet met fonteintje, toegang tot de tuingerichte woonkamer met open haard. Aan de voorzijde de keuken met koelkast, vaatwasser, magnetron, spoelbak en veel kastruimte. De begane grond is voorzien van een houten vloer.

1e verdieping:
overloop. Drie grote slaapkamers. Licht betegelde badkamer met douchecabine, wastafel in meubel en zwevend toilet. De gehele verdieping is voorzien van een keurige houten vloer.

2e verdieping:
voorzolder met toegang tot riant dakterras op het zuiden. Grote slaapkamers. Bergkamer met opstelplaats cv-combi ketel (2006). De verdieping is voorzien van een houten vloer.

Diversen:
voor de woning is een carport aanwezig. Vanuit de woning is de berging bereikbaar. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen. De tuin is erg diep en op het zuiden gesitueerd. Een keurige woning die zeker gezien moet worden.. Komt u de woning ook eens van binnen bekijken?

De woning is gelegen op eeuwigdurende erfpacht. De canon is oer 2023 € 246,15 per maand. De erfpacht is af te kopen indien gewenst.

Oplevering:
in overleg


Prijs:
€ 225.000,-- K.K.


Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend en dienen derhalve te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Meer dan 25 jaar ervaring in het vastgoed
Terug naar de inhoud